Projectmanager, coach, trompettist, arrangeur, componist, dirigent.
"Music was my first love...", "Het kan wel!"
De Schalm geeft een 8

Boekema Energie Consult heeft voor Stichting De Schalm een analyse van de energielasten uitgevoerd. BEC evalueert na afloop van een opdracht altijd het project. De Schalm heeft BEC als eindcijfer een 8 gegeven met daarbij de opmerking dat het geleverde rapport en de uitleg nog wel erg technisch waren.

De Schalm geeft een 8

Op basis van energierekeningen, metingen en berekeningen van opwarmkosten per ruimte zijn de werkelijke energiekosten per ruimte berekend. De Schalm kan hiermee aan de huurders van het dorpshuis de werkeleijke energielasten doorberekenen. BEC heeft hierbij ook aanbevelingen gedaan om de energielasten te verlagen.
Van alle onderdelen in de evaluatie kregen tevredenheid over het project, kwaliteit van de offerte, inlevingsvermogen in de problematiek en aanbevelingswaardig allen de hoogste score.

Naam
Email
Url
Reactie