Projectmanager, coach, trompettist, arrangeur, componist, dirigent.
"Music was my first love...", "Het kan wel!"
Vervolg op Flexigas

Met Energy Valley heb ik afgesproken dat we een vervolg gaan opzetten voor het project Flexigas. De wijze van samenwerking en het ontzorgen van de projectpartners met administratie, communicatie en netwerken blijkt - zo geven de projectpartners aan - zeer succesvol.

Vervolg op Flexigas

Er is voor de toekomstige energievoorziening nog veel onderzoek nodig. Daarom zetten we dit programma op om dat onderzoek te faciliteren. In eerste instantie richten we ons op de flexibilisering van de gasketen (aardgas, groen gas, methanol, waterstof) maar zodra dit loopt willen we uitbreiden naar warmte en elektriciteit.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met mij of Energy Valley op!

Naam
Email
Url
Reactie