Projectmanager, coach, trompettist, arrangeur, componist, dirigent.
"Music was my first love...", "Het kan wel!"
Volhoubaar

Vandaag verscheen een artikel in DvhN over Zonneakker De Watering. In het artikel staat dat ik me zorgen maak over de klimaatverandering. Maar eigenlijk valt dat wel mee.

26 februari 2016
Blackbird

Een lief liedje van The Beatles. Alom bekend en ook alom geliefd. Daar moet je niet aankomen.
Mijn idee was juist dat in de tijd van The Beatles er een muziekstrijd gaande was tussen Amerika en Engeland. Elvis was geweest. The Stones en The Beatles kwamen op en aan de andere kant van de plas waren het Hendrix, Joplin, en kornuiten. In Nederland kenden we de Bee Gees, Wim Sonneveld, Ben Cramer, Aretha Franklin en natuurlijk Toon met ‘Mien waar is mijn Feestneus?’.

13 november 2015
Praktijkervaringen om uw coöperatie verder te brengen

Momenteel schrijf ik het ‘Handboek oprichten en beheren van een energiecoöperatie’. Dit doe ik samen met Paul van Bree en Brendan de Graaf (Duurzame Energie Unie). De bedoeling is dat het boek in oktober 2015 verkrijgbaar is.

10 februari 2015
Verbouwen

Ze vroeg hoe de vloer onder het tapijt eruit zag. "Laten we dat maar even bekijken.", zei ik daarop. Het bleek een mooie houten vloer te zijn. Ons idee was toen dat als die vloer overal zo was, het tapijt op de hele bovenverdieping wel weg kon.

13 december 2014
Filmpje

Een neef en nicht vierden hun verjaardag. Als cadeau kreeg zij een avondvullend programma van haar favoriete nummers. En ze vroegen mij om Let's get lost van Chet Baker te spelen. Dat wilde ik natuurlijk wel doen, maar niet alleen met trompet. Daar moet minimaal piano, bas en drums bij. Maar om die nu te vragen naar Rotterdam af te reizen voor 1 liedje...

9 oktober 2013
Kabel of glasvezel

“Coevorden krijgt eindelijk glasvezel!” koppen de, voornamelijk, advertenties op Facebook en in de krant. En het klinkt alsof we daardoor eindelijk bij de 21e eeuw horen. Is dat wel zo? Laten we eens gaan kijken of er verschillen zijn tussen de communicatie die we nu aangeboden krijgen en glasvezel.

17 september 2013
De kracht van lokaal

Ik geloof in de kracht van lokaal; van de lokale gemeenschap, van de lokale economie. De reden daarachter is eigenlijk heel simpel.

25 juni 2013
Lustrumeditie Cultura Marum

In 2008 mocht ik, alhoewel ik toen al in Coevorden woonde, voor de eerste keer Cultura organiseren in Marum. Het was nieuw. Het was anders. Het was een cadeautje van Showband Marum aan de inwoners van Marum voor de vijftigste verjaardag van Showband Marum.

11 juni 2013